Barion Pixel
Aktiválás dátuma: 2024-09-16

Állás bemutatása

Feladatok: a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése,személyes részvétel az ételek készítésébena konyhai személyzet munkájának irányítása,gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás,HACCP előírások betartása és betartatása,az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése,hatékony, együttműködő csapat és kellemes munkahelyi légkör kialakítása,étlap tervezése, kalkulációk készítése, alapanyag rendelése,rendezvény menük összeállítása, lebonyolításban való részvétel,az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása, kóstolása.naponta 200-220 főre reggeli, ebéd vacsora16-18 fős csapat vezetése Elvárások: a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése,személyes részvétel az ételek készítésébena konyhai személyzet munkájának irányítás...
Tovább a hirdető oldalára →