Barion Pixel
Aktiválás dátuma: 2024-05-22

Céginformáció

Határozott, agilis, legalább 3 év értékesítési területen szerzett tapasztalattal rendelkező értékesítőt keresünk szállodaiparban tevékenykedő cégünk csapatába.

Kit keresünk?

Értékesítői munkakörbe szeretettel várunk, ha határozott, magabiztos, pozitív hozzáállású vagy, szereted a kihívásokat és a felmerülő problémák kapcsán mindig a megoldási javaslatok járnak a fejedben.

Mit szeretünk?

Bírjuk a jó humort és előny a jó kommunikációs képesség is, minket azonban akkor veszel le a lábunkról, ha tapasztalatodnak köszönhetően partnereink is elégedettek a munkáddal. Már alig várjuk a találkozást, hogy megmutathasd, mire vagy képes!

Mi lesz a feladatod?

Az új csapattársunk feladata szállodák, szálláshelyek és vendéglátó egységek felkutatása. Aktív értékesítési folyamatok irányítása és végrehajtása szállodai szoba bekészítések terén. Új ügyfelek felkutatása, folyamatos kapcsolattartás, valamint meglévő ügyfelekkel történő rendszeres kommunikáció fenntartása. Ajánlatok készítése és azok utánkövetése, tárgyalások lebonyolítása és szerződéskötési folyamatok kezelése. Piackutatás és versenytársfigyelés, illetve az eredmények alapján stratégiai ajánlások kidolgozása.

Mi az, ami számít?

Fontos számunkra az őszinteség, a nyitottság, a kiváló kommunikációs és tárgyalási készség, az önálló munkavégzésre való képesség, a kitartás és eredményorientáltság, a rugalmasság, az alkalmazkodóképesség és hogy a lehetséges vevőinkkel hamar megtaláld a közös hangot, akár angol nyelven is.

Mit kínálunk ezért?

És hogy ne csak arról essen szó, hogy mi mit szeretnénk, az alábbi előnyöket kínáljuk: 

  • a versenyképes fizetés mellett egy olyan csapat részese lehetsz, mely 25 éve stabilan működik és ahol a vevő kiszolgálása az első.
  • A rugalmas hozzáállás alap, a jó hangulaton pedig mindig dolgozunk

Pozíció

alkalmazott

Munkaidő, munkaviszony

Teljes munkaidős alkalmazott

Lokáció

Pest megye
Budapest
Közép Mo.
Magyarország

Elvárt munkatapasztalat

3-5 év

Nyelvismeret

Angol

Jelentkezés

Fényképes önéletrajzodat az oldalon való jelentkezéskor várjuk. Egy ajánlólevelet is nagyon szívesen olvasunk.