állalatunk, mint a magyar húsipar egyik legjelentősebb szereplője, kiemelt feladatának tekinti, hogy Önt és családját kiváló minőségű, ízletes és egészséges élelmiszerekkel lássa el, hűen cégünk szlogenjéhez. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket, legfrissebb eredményünk, hogy idén szeptembertől a Kométa márkatermékei szójamentesek.
A szójafehérje helyett még több hús kerül termékeinkbe, így azok hústartalma is jelentősen megemelkedett, ezzel is visszaszorítva az adalékanyagok használatát.
A termékek hústartalma szoros összefüggésben van a jó ízzel és a minősséggel, hiszen a több hús finomabb ízt, kevesebb adalékanyagot, így magasabb minőségű terméket jelent.
A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.
Termékeink:
Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesíto készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is.
Együttgondolkodás a vásárlók bizalmáért
A Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minoségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.<
Külföldi sikereink: a magyar termék jó híre
Árbevételünk közel fele exportból származik. A legjelentősebb piacok: Olaszország, Spanyolország, Dél-Korea, Japán, Németország, a dél-szláv területek és a kelet-európai országok. Az előhűtött és fagyasztott sertéshúsból a nemes húsrészek (comb, karaj, kicsontozott karaj, kicsontozott császárhús, tarja) képezik a társaság főbb kiviteli cikkeit.
A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.
Termékeink:Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesíto készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is.
Együttgondolkodás a vásárlók bizalmáértA Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minoségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.<
Külföldi sikereink: a magyar termék jó híreÁrbevételünk közel fele exportból származik. A legjelentősebb piacok: Olaszország, Spanyolország, Dél-Korea, Japán, Németország, a dél-szláv területek és a kelet-európai országok. Az előhűtött és fagyasztott sertéshúsból a nemes húsrészek (comb, karaj, kicsontozott karaj, kicsontozott császárhús, tarja) képezik a társaság főbb kiviteli cikkeit.
A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.
Termékeink:
Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesíto készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is.
Együttgondolkodás a vásárlók bizalmáért
A Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minoségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.<
Külföldi sikereink: a magyar termék jó híre
Árbevételünk közel fele exportból származik. A legjelentősebb piacok: Olaszország, Spanyolország, Dél-Korea, Japán, Németország, a dél-szláv területek és a kelet-európai országok. Az előhűtött és fagyasztott sertéshúsból a nemes húsrészek (comb, karaj, kicsontozott karaj, kicsontozott császárhús, tarja) képezik a társaság főbb kiviteli cikkeit.
A Kométa 99 ZRt. hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is kiemelkedően fontos piaci szereplővé vált.
Termékeink:
Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesíto készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is.
Együttgondolkodás a vásárlók bizalmáért
A Kométa sikereinek záloga a partnereivel való együttgondolkodás és szoros együttműködés. A Kométa az első magyar húsfeldolgozó, amely a fejlettebb vevői és szállítói szolgáltatásmenedzsment érdekében bevezette az SAP rendszert. A kölcsönösen kimagasló eredményesség érdekében szorosan együttműködünk a kereskedőkkel a stratégiai programok kialakítása és a termékfejlesztés területén. Minoségpolitikánk középpontjában a vevő áll. A kiváló minőség, a gazdag választék, a rugalmasság, a megbízható szállítás és a több más szolgáltatás magas szakmai színvonala biztosítja termékeink értékesítését.<
Külföldi sikereink: a magyar termék jó híre
Árbevételünk közel fele exportból származik. A legjelentősebb piacok: Olaszország, Spanyolország, Dél-Korea, Japán, Németország, a dél-szláv területek és a kelet-európai országok. Az előhűtött és fagyasztott sertéshúsból a nemes húsrészek (comb, karaj, kicsontozott karaj, kicsontozott császárhús, tarja) képezik a társaság főbb kiviteli cikkeit.
A Kométa termékek az élelmiszerbiztonsági feltételek maximális betartásával és a legszigorúbb higiéniai előírások figyelembe vételével készülnek. A gyártási folyamat során gondosan ötvözzük hagyományainkat, több évtizedes tapasztalatainkat a legjobb és a leginnovatívabb technológiákkal. Nagy figyelmet fordítunk alkalmazottaink kiválasztására, folyamatos szakmai fejlődésük biztosítására. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a párbeszédet és az együttműködést partnereinkkel. Rendkívül körültekintően választjuk ki alapanyag-beszállítóinkat, akikkel hosszú távú, szoros partneri kapcsolatot építünk ki. Beszállítóink az állatvédelmi előírások szigorú betartásával és folyamatos állatorvos iellenőrzés mellett, főként Magyarországon, természetes takarmánnyal
hizlalják és tenyésztik a sertéseket. Termékeink előállításához a súly, a hústartalom és az optimális felhasználás figyelembevételével gondosan válogatott alapanyagokat használunk. A Kométa ezen szakmai kritériumai is hozzájárulnak a kitűnő magyar hús és húskészítmények nemzetközi elismertségének növeléséhez. Az emberi munka megkönnyítése és hatékonyabbá tétele érdekében folyamatosan fektetünk be új technológiákba, melyek révén partnereink és fogyasztóink számára biztosítjuk a legjobb minőséget. Az ISO 9001 és a HACCP rendszerek alkalmazásával garantálni tudjuk, hogy termékeink a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot és a legteljesebb élvezetet nyújtsák fogyasztóinknak.
A Kométa termékek az élelmiszerbiztonsági feltételek maximális betartásával és a legszigorúbb higiéniai előírások figyelembe vételével készülnek. A gyártási folyamat során gondosan ötvözzük hagyományainkat, több évtizedes tapasztalatainkat a legjobb és a leginnovatívabb technológiákkal. Nagy figyelmet fordítunk alkalmazottaink kiválasztására, folyamatos szakmai fejlődésük biztosítására. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a párbeszédet és az együttműködést partnereinkkel. Rendkívül körültekintően választjuk ki alapanyag-beszállítóinkat, akikkel hosszú távú, szoros partneri kapcsolatot építünk ki. Beszállítóink az állatvédelmi előírások szigorú betartásával és folyamatos állatorvos iellenőrzés mellett, főként Magyarországon, természetes takarmánnyal hizlalják és tenyésztik a sertéseket. Termékeink előállításához a súly, a hústartalom és az optimális felhasználás figyelembevételével gondosan válogatott alapanyagokat használunk. A Kométa ezen szakmai kritériumai is hozzájárulnak a kitűnő magyar hús és húskészítmények nemzetközi elismertségének növeléséhez. Az emberi munka megkönnyítése és hatékonyabbá tétele érdekében folyamatosan fektetünk be új technológiákba, melyek révén partnereink és fogyasztóink számára biztosítjuk a legjobb minőséget. Az ISO 9001 és a HACCP rendszerek alkalmazásával garantálni tudjuk, hogy termékeink a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot és a legteljesebb élvezetet nyújtsák fogyasztóinknak.
Jelentkezésedet várjuk:
Adatlap