Sous Chef
Cég neve: Hotel Ózon Kft.
Munkavégzés helye: Gyöngyös
Munkavégzés helye: Gyöngyös
Aktiválás dátuma: 2024-05-17
Állás bemutatása
Feladatok: A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítja és szakmailag támogatjaChef távollétében helyettesítési feladatok ellátásaBeosztáskészítés a konyhai munkatársak részéreKonyha működésének zavartalan biztosításaReceptek kidolgozásában való részvételHigiéniai és élelmiszer-biztonsági szabályok ismertetése és betartatásaLeltározásban való részvétel Gondoskodni a személyzetünk étkezéseirőlTermeléshez szükséges áru vételezéseAz ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Elvárások: A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítja és szakmailag támogatjaChef távollétében helyettesítési feladatok ellátásaBeosztáskészítés a konyhai munkatársak részéreKonyha működésének zavartalan biztosításaReceptek kidolgozásában való részvéte...